EMG - Erich Meyer-Gillessen - Marken-Produkte & Systemlösungen für den Rohbau
u bent hier

Impressum

Copyright © 2014 VERDIR NV
Alle rechten voorbehouden

Verantwoordelijke uitgever: Erich Meyer

VERDIR NV
Rektor-Cremer-Straße 43
4780 ST. VITH / Emmels België
Tel: +32 (0)80 22 90 52
Fax: +32 (0)80 22 63 18
info@verdir.be
www.verdir.be

BTW nr. BE 0432.356.417

Intellectueel eigendom: Erich Meyer
Redactie
: Erich Meyer, Erika Feyen / Verdir
Coordinatie & omzetting: Erika Feyen / Verdir
Fotos: Erich Meyer, DuPont™ Plantex®

Aansprakelijkstelling:
Deze website werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen de verantwoordelijke uitgever en de producenten ervan geen garanties bieden voor de nauwkeurigheid en/of foutloze inhoud ervan. Zij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, die direkt of indirekt door het gebruik van deze website zou ontstaan.

Copyright:
Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en videos alsook de indeling ervan op deze website vallen onder de bescherming van de auteursrechten en andere beschermende wetten.
De inhoud van deze website mag niet voor commerciele doeleinden gekopieerd worden, noch verdeeld, noch veranderd, noch aan derden overhandigd worden. In deze website worden bovendien afbeeldingen gebruikt, waarvan het copyricht aan derden toebehoort.

Gebruiksrechten:
Het geestelijk eigendom dat in deze website is opgenomen, is beschermd. Door het online plaatsen van deze website geven de producenten geen toestemming om dit eigendom door derden te laten gebruiken. De producenten kunnen niet verantwoordelijk gemaakt worden voor de inhoud (tekst, afbeeldingen, links) inklusief gebruiksrechten) die door de klant en zijn redakteurs ingevoerd worden.


boven...