EMG - Erich Meyer-Gillessen - Marken-Produkte & Systemlösungen für den Rohbau
u bent hier

Foto’s van de baasDat onze baas Erich Meyer al lang, in zijn vrije tijd, het mooie hobby van de fotografie nakomt, is velen bekend. Nu hebben de designers van onze website hem, in het interesse van zijn firma, tot een actieve beeldsamenstelling kunnen overtuigen.
Al de hier in het internet getoonde hoofdfoto’s (uitgezonderd in het hoofdstuk contact) stammen uit zijn fototoestel en hebben de Web-producenten zeer positief van zijn talent overtuigd.

Galerij >>

Het ondernemen, zijn medewerkers, klanten & partners

VERDIR NV is een dynamisch middenstands-familiebedrijf, die een gamma producten voor de tuin- en landschapsbouw commercialiseert.
Als groothandelaar werkt Verdir NV samen met de meeste tuincentra en kwekerijen in België alsook in Luxemburg.

Het overeenstemmend imago van Verdir NV, het afgerond produktassortiment met zijn op de praktijk betrokken systeemoplossingen alsmede een uitgebreide basiskennis, staan voor sterkte en geloofwaardigheid van het ondernemen. –

Sterkte en geloofwaardigheid gelden als voorwaarden voor vertrouwen!

Hoofdproduct van Verdir NV is het Tuindoek Plantex®, bestaand uit thermisch en onder druk verbonden individuele polypropyleenvezels.  Plantex® Tuindoek verbetert duidelijk de levensomstandigheden van uw planten en is een milieuvriendelijke oplossing ter onkruidbestrijding: het voorkomt onkruid, dus minder onkruid - minder werk ! Meer tijd om van uw tuin te genieten !

Dankzij de aanvullende producten commercialiseert Verdir NV een volledig assortiment ter milieuvriendelijke onkruidbestrijding en intelligente tuinaanleg.  Door de altijd voorraadige standaardproducten kan Verdir NV zijn klanten in kortste tijd beleveren.

Succes-orientatie en prestatie-bereidwilligheid
Wij wensen, tot de beste te behoren en ons niet met het bereikte tevreden te stellen.
Dit laat zich in de hoge prestatie-bereidwilligheid van elke medewerker zien.

Engagement, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid
In de samenwerking met zakenpartners en binnen de onderneming zijn wij betrouwbare partners, dragen we verantwoordelijkheid voor ons handelen en staan waarborg voor onze overeenkomsten.
Waardigheid en respect voor onze zakenpartners en medewerkers zijn voor ons vanzelfsprekend.

Vergoeding en werktijd
Wij respekteren het recht op een redelijke vergoeding. Alle medewerkers ontvangen een met hun activiteit overeenkomstige vergoeding. De onderneming volgt de geldige regelingen t.o.v. werktijd.

Kwaliteit
Hoogste kwaliteit en constante kwaliteitsverbetering zijn essentiëel voor de groei en het succes van de onderneming. Aan de medewerkers wordt gevraagd, de kwaliteit van de producten, de geleverde prestaties, alsook de klantenservice, voortdurend te verbeteren.

Milieu
Wij willen het milieu voor toekomstige generatie’s beschermen. Wij eisen en ondersteunen een milieubewust handelen van onze medewerkers.boven...